Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies:
Er is geen ondernemer gelijk en ieder heeft zijn eigen uitdagingen. Standaard adviezen bestaan dan ook niet. Een ondernemer is vaak moeilijk in een hokje te plaatsen en het bedrijfsadvies aan hem dus ook. Bij ons begint bedrijfsadvies dan ook met elkaar leren kennen. Pas dan kunnen we bedrijfsadvies op maat geven.

Onze bedrijfsadviseurs gaan eerst met u in overleg om er achter te komen wie de persoon achter de onderneming is. Wat zijn uw drijfveren en hoe staat u in het leven. Nadat we elkaar beter hebben leren kennen, analyseren wij gezamenlijk uw bedrijfsactiviteiten. Dit vanuit strategisch, organisatorisch en bedrijfseconomisch perspectief. Deze analyse leidt tot een concreet advies en een goed (eventueel) leesbaar rapport. Wij houden niet van dikke theoretische rapporten.

Coaching:
Indien uw kennis meer ligt op vaktechnisch gebied is een structurele ondersteuning ten aanzien van de administratieve, personele en commerciƫle bedrijfsvoering soms gewenst. Periodiek klankborden met als doel een hoger rendement en een betere bedrijfsvoering!