Personeelsadvies

Ligt ook bij uw onderneming de focus op uw primaire bedrijfsprocessen? En/ of is u onderneming te klein voor een eigen P&O afdeling?

Zodra ondernemingen met personeel functioneren, kunnen ook personeelsproblemen de kop opsteken. Lastige personeelsproblemen, zoals een vervelende ontslagzaak, re-integratie van een zieke medewerker, frequent ziekteverzuim, een slecht functionerende medewerker, onrust op de werkvloer, conflicten, allemaal zaken die u als ondernemer van de kern afleiden.

Bovenal is het belangrijk dat de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers parallel lopen met de ontwikkelingen van de onderneming. Als de ontwikkelingen van de individuele medewerker de bedrijfsontwikkelingen overstijgen of niet meer kan volgen gaat dit in beide gevallen ten koste van het rendement.

WH Bedrijfsadvies en Consultancy ziet deze problemen als een uitdaging en zal u helpen met het vinden van de beste oplossing. We geven personeelsadvies voor een redelijk tarief.

Maar ook in de standaard activiteiten kunnen wij u ondersteunen:

  • Zijn de arbeidsovereenkomsten op orde?
  • Kloppen de personeelsdossiers?
  • Worden de beoordeling- en functioneringsgesprekken gehouden?
  • Zijn de resultaten van de gesprekken vastgelegd?
  • Zijn er sluimerende personeelsproblemen?

 

Wij brengen de personeelsadministratie op orde en dienen u van advies om het zo te houden. Indien nodig kunnen wij u hierin structureel ondersteunen.