Website Leads

Met Website Leads van WH Bedrijfadvies @ Consultancy weet u precies welke bedrijven uw website bezoeken en heeft u meteen de contactgegevens bij de hand. Door een koppeling met een database met bedrijfsgegevens van 2,5 miljoen bedrijven met de bijbehorende IP-adressen van ca. 3,6 miljoen bedrijfsfunctionarissen kunt u precies zien wie interesse heeft in uw product en hier gelijk op inspelen. Het is belangrijk om over de juiste informatie van uw bezoekers te beschikken.

Gemiddeld neemt bij een zakelijke website slechts 3 procent van de bezoekers contact op met het bedrijf. Het is dus cruciaal dat u zo goed mogelijk op uw bezoekers inspeelt om zoveel mogelijk leads te krijgen. Bovendien kunt u uw verkoopinspanning perfect afstemmen op een lead die via de website is binnengekomen. U beschikt namelijk over waardevolle informatie over het surfgedrag van het desbetreffende bedrijf. Om te weten hoe u het beste uw website bezoekers kunt bedienen is het belangrijk om deze bezoekers te kennen. Deze mogelijkheid kunnen wij u via Website Leads aanbieden.

En het belangrijkste? U bent in staat om een veel hogere lead opbrengst via uw website te bewerkstellingen.  Meer weten, vul dan ons contactformulier in voor het een kennismakingsgesprek en/ of aanvullende informatie.